Skip to Content

Cicle Musical Aira Sona

En el Restaurant la Perola, en el seu espai de La Vermuteria d’Aira, us hem preparat un cicle musical molt especial per aquestes nits d`estiu. Una selecció de propostes que ens arriben des de diversos punts de Catalunya i d`arreu del mon i que van del Jazz fins al rock, passant pel Soul, el Blues entre molts d’altres estils musicals. Però totes amb un denominador comú, música tranquil·la però amb molta energia per gaudir d`unes nits
d’estiu que ben segur seran inoblidables en un entorn màgic i molt privilegiat.

JULIOL

Dissabte 7 , 23:00 h
Hugo Nubiola (guitarra i veu) i Arnau Ventura (veu). Uns nois molt joves però amb una llarga trajectòria musical, son integrants del grup de Rock “Imperial Jade” amb gires per tota la península. En aquest cas ens presenten un repertori més tranquil i molt agradable a dues veus, amb clàssics del rock i folk com David Bowie, Simon & Garfunkel, Beatles o Bon Jove entre molts altres.

Dissabte 14 , 23:00 h
Ferran Aran . Des de Girona ens arriba aquest pianista excepcional que ens amenitzarà una vetllada molt especial amb música de tots els temps i estils.

Dissabte 21 , 23:00 h
Carola Ortiz Trio. Tres orígens, tres músics eclèctics ens presenten un repertori de cançons que els emocionen, els representen i els connecten. L’Orient i l’Occident s’admiren l’un a l’altre i es fusionen, es coneixen i es troben amb naturalitat i bellesa. Carola Ortiz – veu, clarinet; Nishad Pandey (Índia)- guitarres; Bartolomeo Barenghi (Itàlia) – guitarres.

Dissabte 28 , 23:00 h
Big Band Jazz Trio. Un trio de jazz peculiar amb dos guitarres i un contrabaix. Encapçalat per Emili Beleriola, reconegut com un dels millors guitarristes del país i cofundador de la mítica orquestra Plateria i el grup Màquina. Ens oferiran un repertori d’estàndards de Jazz amb el seu toc personal. L`acompanyen Enric Soler al contrabaix i J. Carles Soler a la guitarra.

AGOST

Dissabte 4 , 23:00 h
Michelle Claude. La guitarrista i cantant d`Uruguai però resident al Maresma ens ofereix un repertori de Pop/Rock amb temes cantants en anglès. Una veu càlida però potent ens farà gaudir de les millors cançons Pop/rock dels S.XXI

Dissabte 11 , 23:00 h
Jordi Juli. Des de Pineda de Mar ens arriba aquest fantàstic pianista i cantant que ens farà gaudir amb un repertori molt variat, que tots coneixerem i podrem cantar amb ell. Passant per Folk, Rock, Pop Català, Castellà i anglès de tots els temps.

Dissabte 18, 23:00 h
Tina & Joe. Un duet internacional establerts a Salou. Tina Masawi (Zimbàbue) amb una veu i interpretació única, juntament amb la llarga trajectòria de José Antonio a la guitarra, ens oferiran un concert d`alta qualitat i molt elegant passant pels millors temes del Soul, Jazz, Pop, Rock i temes actuals. Concert imprescindible!

Dissabte 25 , 23:00 h
Angue &  Her Hot Jazz Trio”. Rocio Angue ens proposa un seguit d`estàndards i cançons de principis del S. XX interpretades amb l`emotivitat i l`entusiasme de les grans dives del jazz i de la ma de dos exponents de l`escena del jazz a Barcelona: Dave Mitchell (Guitarra), Pere Loewe (Contrabaix) que ens oferiran versions de: Billie Holiday, Dinah Washington, Ella Fitzgerald, Alberta Hunter…

Dissabte 1, Setembre 23:00h
Laia Porta & Arrigo Tomasi”. La versatilitat i el color de la veu de Laia Porta amb la qualitat d’Arrigo Tomasi al Piano, ens presenten estàndards dels grans referents clàssics del jazz, del blues, que va des d’Ella Fitzgerald i Billie Holiday fins a Jobim i George Benson amb. Un viatge musical fascinant que convertirà el concert en un esdeveniment extraordinari.


** Per temes aliens a l’organització, la programació podria patir alguna alteració. Disculpin les molèsties

JULIOL Dia Hora Músic o Event
1 Dium    
6 Div    
7 Disb   Hugo I Arnau
8 Dium    
13 Div    
14 Disb 22:00 Ferran Piano
15 Dium    
20 Div    
21 Disb 22:00 Carola Ortiz Trio
22 Dium    
27 Div    
28 Disb 22:00 Bib band Jazz trio
29 Dium    
AGOST Dia Hora Músic o Event
3 Div    
4 Disb   Michi Pop/Rock
5 Dium    
10 Div    
11 Disb   Jordi Juli piano
12 Dium    
17 Div    
18 Disb   Tina & Joe
19 Dium    
24 Div    
25 Disb 22:00 Angue
26 Dium    
31 Div    
SETEMBRE Dia Hora Músic o Event
1 Disb   Laia Porta a duet